11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAlarmă FALSĂ cu bombă la Tribunalul Iași. Toate persoanele din clădire au...

Alarmă FALSĂ cu bombă la Tribunalul Iași. Toate persoanele din clădire au fost evacuate

UPDATE11.00. Alerta cu bombă de la palatul de Justiție din Iași s-a dovedit a fi alară falsă. În continuare, anchetatorii fac cercetări pentru a-l descoperi pe cel care a sunat la 112 și a anunțat bomba.

—-

Toate persoanele din incinta Tribunalului Iași au fost evacuate, luni dimineața, ca urmare a unui apel primit la 112, potrivit căruia în clădire s-ar afla un pachet suspect, informează Agerpres.

„Am primit un apel la 112 din partea unui bărbat care susţine că un prieten a lăsat un pachet suspect în Tribunalul Iaşi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Specialiştii pirotehnişti s-au deplasat la faţa locului. În prezent sunt evacuate persoanele din clădire şi se efectuează control asupra acestora, dar şi în clădire. 

Strada care duce spre Podu de Fier a fost închisă. Circulația a fost întreruptă din Bucșinescu până pe Fundație, iar tramvaiele și mașinile sunt blocate în trafic, informează ziaruldeiasi.ro.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă