10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Alina Bica și Dorin Cocoș, cercetați în arest la domiciliu

UPDATE: Alina Bica și Dorin Cocoș, cercetați în arest la domiciliu

UPDATE: Alina Bica și Dorin Cocoș vor fi cercetați în arest la domiciliu, potrivit unei decizii a ÎCCJ. 

Hotărârea instanței este definitivă. 

Bica şi Cocoş vor părăsi Arestul central al Poliţiei Capitalei, unde se află din 22 noiembrie şi respectiv din 29 octombrie.

——

UPDATE 13.09: Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica a ajuns, marți, la Înalta Curtre de Casație și Justiție, unde se decide dacă va fi cercetată în stare de arest la domiciliu, informează B1 Tv.

———

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, şi omul de afaceri Dorin Cocoş află, marți, dacă vor fi eliberaţi. Judecătorii au decis săptămâna trecută ca cei doi să fie cercetați în arest la domiciliu, în dosarul Bica 2, însă procurorii DNA au contestat decizia.

Hotărârea care va fi luată marți de magistrații Curții Supreme va fi definitivă.

Şi Adriean Videanu aflat în control judiciar a atacat decizia prin care nu i s-a permis să părăsescă România pentru câteva zile. 

Citește și: UPDATE: Dosarul Bica 2: Dorin Cocoș și Alina Bica, arest la domiciliu

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica a fost trimisă în judecată, în data de 26 februarie, în dosarul “Bica 2”, în care este acuzată alături de Dorin Cocoş, Alin Cocoş, Ionuţ Mihăilescu şi fostului ministru al Economiei Adriean Videanu.

Astfel, Alina Bica este judecată pentru că a luat mită un teren, în schimbul intervenţiilor pentru despăgubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru că l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender în dosarul în care este judecat, dar şi pentru abuz în serviciu în cazul lui Videanu.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă