16.3 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialAmbasada SUA dă startul la Loteria Vizelor

Ambasada SUA dă startul la Loteria Vizelor

Românii pot obţine vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite ale Americii, prin participarea gratuită la Loteria Vizelor, organizată pentru anul 2017 de Ambasada SUA. Înregistrările trebuie transmise electronic începând de joi, la 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est, până în 3 noiembrie 2015 la 12:00 PM ora de iarnă a Coastei de Est.

Înregistrările trebuie trimise la www.dvlottery.state.gov. Dacă sunt încheiate conform cerinţelor de participare, persoanele înscrise ajung la o pagină de confirmare care conține numele și numărul de confirmare.

Cei înscrişi trebuie să îşi imprime paginile de confirmare, care le vor fi necesare pentru a verifica electronic statutul înregistrării lor la secțiunea Entrant Status Check.

Dacă sunt selectaţi, participanţii primesc instrucțiuni despre solicitarea vizei și programarea interviului de viză.  Numărul de confirmare a înregistrării va putea fi recuperat printr-un link de pe pagina Entrant Status Check folosind adresa de email, numele de familie și anul nașterii participantului.

Legea permite o singură înregistrare de persoană, iar cei care încearcă să se înregistreze de mai multe ori vor fi descalificaţi.

Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul. 

Cele mai citite

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar fi implicat într-un scandal sexual cu o adolescentă de 14 ani

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar putea fi implicat într-un scandal sexual în care apare o adolescentă. Autoritățile au declanșat o anchetă...

Mai mult de 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România

Cel puțin 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România. Ei au murit în încercarea de a...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...
Ultima oră
Pe aceeași temă