10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAmbulanţă în misiune, implicată într-un accident

Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident

O ambulanţă aflată în misiune a fost implicată, miercuri după-amiază, într-un accident în municipiul Bârlad, după ce a intrat în plin într-o autoutilitară de transport marfă, potrivit Mediafax

Accidentul a avut loc în zona Bariera Puieşti, pe fondul neatenţiei în conducere a şoferului autoutilitarei, un tânăr de 25 de ani, din Bârlad, care a încercat să vireze la stânga fără să se asigure corespunzător, potrivit primelor cercetări desfăşurate de către poliţiştii vasluieni. 

Citește și: Furtuna Niklas lovește România. A făcut nouă victime în Europa

În consecinţă, conducătorul ambulanţei, care tocmai se angajase în depăşirea maşinii de transport marfă, a intrat în plin în partea din stânga faţă a autoutilitarei, provocând avarierea celor două maşini.

“Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără ca vreuna dintre persoanele aflate în autovehicule să sufere leziuni. Autospeciala de ambulanţă era în misiune şi avea în funcţiune mijloacele speciale de avertizare acustice şi luminoase”, a declarat, miercuri, responsabilul mass-media, din cadrul Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

În urma accidentului, poliţiştii vasluieni l-au amendat pe şoferul autoutilitarei cu 585 de lei şi i-au suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă