20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialAmendat, pentru că a pălmuit o turistă

Amendat, pentru că a pălmuit o turistă

 

Un tânăr de 19 ani din București a fost amendat, ieri, cu 200 de lei de poliţiştii constănţeni, după ce a fost filmat în timp ce pălmuia o turistă pe o plajă din staţiunea Mamaia.

Vina acesteia a fost că și-a așezat prosopul în faţa şezlongului pe care acesta stătea.

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un alt turist aflat pe plajă. La un moment dat, femeia este scuipată de tânăr, după care aceasta, la rândul ei, îl scuipă pe agresor, care apoi o loveşte cu palma peste faţă şi pleacă.

Ulterior, bărbatul şi femeia sunt îndepărtaţi din faţa şezlongurilor de către angajaţii operatorului secto­rului respectiv de plajă. Ima­ginile respective au ajuns, prin intermediul presei, în atenţia poliţiştilor constănţeni, care s-au autosesizat şi au reuşit să-i identifice atât pe agresor cât şi pe femeia agresată.

Aceasta are 56 de ani şi este din Slobozia, în timp ce tânărul agresor se numește Daniel Emmanoil Chatzak și este din Bucureşti.

El a fost amendat cu 200 de lei, pe numele său fiind des­chis şi un dosar de cercetare penală in rem.

Poliţiştii constănţeni au precizat că femeia şi-a rezervat dreptul de a depune plângere în termen de 90 de zile.

Evenimentul a fost comentat și de Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

„Sancțiunile din partea Direcției Apelor Dobrogea Litoral se impun. Scuzele pu­blice din partea operatorului de plajă ar fi de așteptat. Și binevenite. Mă simt datoare să declar public că regret că s-a putut întâmpla asta pe litoralul românesc, și mă bucur că vorbim doar de cazuri izolate. Respect munca, eforturile, sacrificiile și investițiile ope­ratorilor serioși și corecți de pe litoralul românesc și din turismul românesc, fie că vorbim de hotelieri, proprietari de structuri de alimentație publică și agrement, operatori de plajă sau de turism montan sau balnear”, a precizat aceasta. 

 

Cele mai citite

ONU cere anchetă independentă, după descoperirea unor gropi comune în Gaza

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o anchetă "independentă" şi "imediată" după descoperirea în jurul spitalelor din Gaza a...

SINDICATELE DIN CULTURĂ declară pe 18 Mai–NOAPTE ÎN MUZEELE DIN ROMÂNIA!

COMUNICAT DE PRESĂ SINDICATELE DIN DOMENIUL PROTECȚIEI PATRIMONIULUI CULTURAL NAȚIONAL asociate în cadrul Federației Naționale a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel...

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...
Ultima oră
Pe aceeași temă