18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialAnchetă în cazul asistentei medicale înjunghiată pe Aeroportul din Sibiu. Fostul soț,...

Anchetă în cazul asistentei medicale înjunghiată pe Aeroportul din Sibiu. Fostul soț, propus la arestare

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a început o anchetă în cazul asistentei medicale înjughiate, miercuri, pe aeropor, de către fostul ei soț. Făptașul a fost reținut și este propus pentru arestare preventivă.Romeo Traian Coșară, de profesie medic veterinar, și-a așteptat fosta soție cu flori, însă au început să se certe și bărbatul a înjunghiat-o. Fiica acesteia, studentă la medicină și voluntar la SMURD Sibiu, i-a acordat primul ajutor. 

”La data de 04.05.2016, lucrători de poliţie din cadrul Biroului Judeţean de Transporturi Sibiu – Postul de Poliţie Transporturi Aeriene Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data mai sus menţionată, în jurul orelor 1300, o persoană de sex masculin – C.R.T.- , în vârstă de 47 de ani, şi-a aşteptat la Aeroportul Internaţional Sibiu fosta soţie – C.C. –  care s-a întors din Germania unde a lucrat ca asistent medical în baza unui contract legal. Au avut discuţii contradictorii motivate de faptul că   C.R.T. dorea continuarea relaţiei cu fost soţie fiind însă respins, după care, în parcarea aeroportului, a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul în zona toracelui”, a transmis prim procurorul adjunct Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și: Caz incredibil la Sibiu. O femeie a fost ÎNJUNGHIATĂ de fostul soț, în curtea Aeroportului Internațional

Dosarul a fost înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu unde s-au efectuat cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

”Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 04.05.2016 emisă de Lucrătorii de poliţie din cadrul Biroului Judeţean de Transporturi Sibiu – Postul de Poliţie Transporturi Aeriene Sibiu, s-a dispus reţinerea autorului faptei, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 04.04.2016, ora 23.10”, a mai transmis procurorul Ion Veştemean.

Potrivit concluziilor reţinute în fişa de constatări preliminare, ˝persoana vătămată a suferit leziuni traumatice ce au putut fi produse prin loviri repetate cu un corp tăietor-înţepător,ce necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale, şi în urma cărora viaţa acesteia a fost pusă în primejdie˝, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în tentativa la infracţiunea de omor calificat prev. de art. 32 alin. 1 Cod pen. rap. la art. 189 alin. 1 lit. a Cod pen. şi declinarea competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu urmează să procedeze la audierea autorului faptei şi a martorilor, va pune în mişcare acţiunea penală, iar la momentul finalizării cercetărilor va solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a inculpatului C.R.T. pe o perioadă de 30 zile.

Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Biroului Judeţean de Transporturi Sibiu – Postul de Poliţie Transporturi Aeriene Sibiu.

Cele mai citite

VIDEO. Flacăra olimpică a ajuns pe mare în Franța

Flacăra olimpică a ajuns astăzi, la bordul velierului cu trei catarge Belem, în largul coastei Marsiliei, unde va debarca în cursul serii, aşteptată de...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Claudia Pavel, fericită în Miami: “Intervievez cei mai mari artiști ai lumii”

Decizia Claudiei Pavel de a se muta din România în Statele Unite ale Americii acum aproape doi ani a fost una semnificativă și, se...
Ultima oră
Pe aceeași temă