18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAnchetatorii întocmesc, marţi, documentele privind incendiul din clubul bucureştean Bamboo

Anchetatorii întocmesc, marţi, documentele privind incendiul din clubul bucureştean Bamboo

Anchetatorii vor întocmi, marţi, documentele privind incendiul din clubul bucureştean Bamboo. Autorităţile analizează și evaluează situația în cazul incidentului, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei. În acest context, aceștia au precizat că marți nu vor mai avea loc audieri.


Citeşte şi: FIRUL EVENIMENTELOR. Tot ce știm până acum despre incendiul din clubul bucureștean Bamboo | FOTO + VIDEO

44 de oameni au ajuns la spital, aduși de ambulanțe și SMURD, iar unii au venit cu mașinile personale. Dintre ei, 15 sunt cetățeni israelieni – doi grav răniți, iar o persoană are cetățenie bulgară. 


 

Incendiul de la clubul Bamboo din noaptea de vineri spre sâmbătă a fost declarat stins luni, la ora 12,30, au anunțat oficiali ai ISU București. La fața locului va rămâne o autospecială de stingere pentru supraveghere. Din fericire, nu au fost raportate victime.


Citeşte şi: Proprietarul clubului Bamboo ar avea legături cu mafia italiană. Joshua Castellano ar fi nepotul primei femei care a condus Camorra

Joshua Castellano, fratele său, Cio, și nepotul, Vicenzzo, sunt descendenţii Pupettei Maresca, prima femeie care a condus temuta organizație mafiotă, Camorra, conform publicației La Republica. Familia Castellano deține în România mai multe cluburi de lux, atât înn București, cât și pe litoral. 


 Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat, luni, la ieșirea din sediul Poliției Capitalei, că focul ar fi pornit dintr-un spațiu care în mod normal este închis.

“A pornit dintr-un spațiu care normal e închis, nu funcționa. Pe mine m-au chemat și normal că eu am văzut acolo, eu am fost acolo pe moment și am văzut… Foarte ciudat cum s-a aprins foc și cum s-a dezvoltat focul în momentul ăla. Atunci când am văzut focul, am spus să facem evacuare. S-a făcut evacuare imediată și s-a ieșit”, a declarat italianul Joshua Castellano, după ce a fost audiat în dosarul deschis în urma incendiului de sâmbătă.


Citeşte şi: DEZVĂLUIRI. Clubul de lux Bamboo a putut să funcționeze fără autorizație din cauza lui Raed Arafat și Petre Tobă. Cei doi au făcut posibile portițele legale care permit oricând un nou „Colectiv“

Localurile în care se strâng sute de oameni pot funcționa pe propria răspundere a patronilor, pe baza unor modificări legislative promovate de Parlament și Guvern, fiind susținute de secretarul de stat și de fostul ministru de interne.

 

 

Cele mai citite

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă