12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialAngajaţi TVR protestează, miercuri, în curtea televiziunii

Angajaţi TVR protestează, miercuri, în curtea televiziunii

Peste 200 de angajaţi ai Televiziunii Române s-au adunat în curtea instituţiei în semn de protest faţă de decizia Comitetului Director de reducere a timpului de lucru al salariaţilor şi a câştigurilor salariale, relatează Mediafax.

Angajaţii s-au adunat în curtea instituţiei din Bucureşti în contextul în care, la momentul difuzării acestei ştiri, se desfăşoară şedinţa Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), care are pe ordinea de zi şi acest subiect al reducerii timpului de lucru şi, implicit, a salariilor.

Adunarea în curtea TVR vine după ce, începând de marţi, salariaţii SRTv au intrat în grevă japoneză. Angajaţii prezenţi în curtea instituţiei poartă banderole albe pe braţe, sunt paşnici şi discută între ei.

Pe de altă parte, marţi şi miercuri, unii dintre prezentatorii TVR au intrat în emisiuni purtând pe braţe banderolele albe.

Dragoş Bocanaciu, preşedintele Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor TV din TVR (SPUSTV), principalul sindicat din SRTv, a declarat, luni, că, începând de marţi, angajaţii TVR vor intra în grevă japoneză. Dragoş Bocanaciu a precizat că angajaţii vor continua pe parcursul întregii săptămâni greva japoneză în care au intrat marţi, luând în calcul şi organizarea unui marş de protest.

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă