12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialAngajații CNA cer demisia Laurei Georgescu, acuzând-o de jugniri și abuzuri. Georgescu...

Angajații CNA cer demisia Laurei Georgescu, acuzând-o de jugniri și abuzuri. Georgescu refuză să părăsească postul

Angajații Consiliului Național al Audiovizualului sunt revoltați și îi cer demisia Laurei Georgescu acuzând-o de jigniri și abuzuri. Președinta CNA refuză să-și dea demisia și spune că-și asumă limbajul vulgar, arată B1TV.

Angajații amenință cu plângeri la DNA.

”Am trăit o atmosferă ca în 1984. Mi-a cerut să monitorizez excesiv posturi de televiziune. Când erau critici la adresa ei se scoteau pasaje întregi din B1 TV, DD TV și Nașul TV”, a spus o angajată a CNA, conform B1TV

”Am fost făcut în toate felurile. Nu pot să reproduc.  O să fac plângere și la DNA și la integritate. În momentul ăsta, ANI o protejează. Nu mai e ce era pe vremuri”, a spus și un consilier IT din cadrul Consiliului.

De asemena, patru organizații care reprezintă societatea civilă românească cer demisia Laurei Georgescu din calitatea de membru al Consiliul Național al Audiovizualului.

Citește și : Societatea civilă cere demisia Laurei Georgescu din CNA

”Consiliul Național al Audiovizualului, instituție publică organizată pe fundamente legislative riguroase de independență față de influențele politice și de promovare a interesului public, este profund afectată din punct de vedere al credibilității de comportamentul neadecvat al președintelui Laura Georgescu. Dezvălurile din ultima perioadă arată un înalt funcționar public cu un limbaj nedemn de rangul de ministru, care recurge la șantaj, care afirmă că asigură protecție unui post de televiziune și companiilor de cablu, amenință angajații și susține că este încurajată de la cel mai înalt nivel administrativ”, se arată într-un comunicat semnat de Grupul pentru Dialog Social, Freedom House România, Expert Forum și Revista 22.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă