15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialANI a constatat avere nejustificată în cazul unui agent al Poliției de...

ANI a constatat avere nejustificată în cazul unui agent al Poliției de Frontieră

Agenția Națională de Integritate (ANI) a descoperit avere nejustificată în cazul agentului din cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Suceava, Iulian Radu, informează un comunicat al intituției. 

Astfel, ANI a descoperit existența unei diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate de Iulian Radu, împreună cu familia acestuia, cu un cuantum de de 84.081 Lei (aprox. 22.361 Euro), în perioada 15 martie 2001 – 31 decembrie 2010.

În aceste condiții, instituția a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Suceava, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Iulian Radu, împreună cu familia,  în perioada exercitării funcției publice.

RADU IULIAN a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalității, confidenţialității, imparţialității, independenţei operaţionale, celerității, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...
Ultima oră
Pe aceeași temă