8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAnunțul noului președinte PSD Constanța despre suspendarea lui Nicușor Constantinescu

Anunțul noului președinte PSD Constanța despre suspendarea lui Nicușor Constantinescu

Noul președinte al PSD Constanța, Felix Stroe, a afirmat că Nicușor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid, informează Mediafax.

“Suspendarea lui Nicușor Constantinescu este până la constituirea Consiliului Județean al PSD, care s-a constituit astăzi. Asta înseamnă că din acest moment dânsul poate să acționeze ca și membru de partid într-o organizație de partid din județul Constanța. După constituirea Consiliului Județean își poate relua activitatea într-o organizație a PSD”, a afirmat Felix Stroe.

Citește și: Nicușor Constantinescu, trimis în judecată într-un al ȘASELEA dosar, privind achiziția elicopterului prăbușit în Siutghiol

El a precizat că are relații foarte bune cu Nicușor Constantinescu.

Nicușor Constantinescu a fost suspendat din calitatea de membru al PSD în urmă cu două săptămâni, printr-un ordin semnat de liderul formațiunii, Victor Ponta.

De asemenea, Nicușor Constantinescu a pierdut, în urma alegerilor de luni, funcția de președinte executiv din care a fost suspendat în aprilie, aceasta revenindu-i președintelui organizației municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău.

Procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată pe Nicuşor Constantinescu în mai multe dosare penale. Într-unul dintre acestea este acuzat că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în altul este judecat pentru că a atribuit nelegal terenuri. De asemenea, Nicuşor Constantinescu este judecat pentru că ar fi subfinanţat Centrul Militar Zonal, în acest dosar fiind pus sub control judiciar și având interdicția de a exercita funcția de președinte al CJ Constanța. Totodată, luni, procurorii DNA Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Constantinescu, pentru abuz în serviciu, în dosarul privind achiziționarea elicopterului prăbușit în decembrie 2014 în lacul Siutghiol din Mamaia, accident soldat cu moartea a patru persoane.

Totodată, Constantinescu este judecat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că a prejudiciat judeţul cu opt milioane de euro.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă