21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialArgeş: Cioban dat dispărut în urmă cu trei zile, căutat de zeci...

Argeş: Cioban dat dispărut în urmă cu trei zile, căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi

Un cioban de la o stână din judeţul Argeş, dat dispărut în urmă cu trei zile, este căutat de zeci de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, una dintre ipotezele luate în calcul fiind că bărbatul s-ar fi înecat într-un râu, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, poliţişti, jandarmi şi subofiţeri de la ISU caută un bărbat de 35 de ani, din localitatea Coşeşti, care a fost dat dispărut luni dimineaţă.

Bărbatul, care era cioban la o stână din localitatea Pietroşani, judeţul Argeş, a plecat la sfârşitul săptămânii trecute de la stână, spunând că merge acasă, însă nu a mai ajuns.

Poliţia a început căutările bărbatului luni, însă fără niciun rezultat.

Una dintre ipotezele autorităţilor este aceea că bărbatul s-ar fi înecat, luat de viituri, în condiţiile în care în drumul său spre casă trebuia să treacă peste râul Doamnei.

Căutările pentru găsirea bărbatului continuă.

Peste 25 de localităţi din judeţul Argeş au fost afectate de inundaţii la sfârşitul săptămânii trecute, însă nu a fost nevoie ca oamenii să fie evacuaţi din calea apelor.

Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă