18.4 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialArgeș: Incendiu la o fabrică de mezeluri

Argeș: Incendiu la o fabrică de mezeluri

O fabrică de mezeluri din județul Argeș, care se întinde pe o suprafață de 7.000 de metri pătraţi, a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de miercuri spre joi, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incendiul a izbucnit la fabrica de mezeluri Radic Star din localitatea argeșeană Ştefăneşti.

Flăcările au cuprins întreaga clădire a fabricii, care se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 7.000 de metri pătraţi. Cei 35 de angajaţi care se aflau în fabrică în momentul izbucnirii focului au reuşit să iasă din clădire, fără a fi răniţi, însă opt dintre aceștia au avut nevoie de asistenţă medicală, suferind atacuri de panică.

Citește și: Incendiul din Colectiv: Au trecut 30 de zile de la tragedia care a îndoliat România

La fața locului au ajuns pompierii cu 17 autospeciale, iar la ora transmiterii acestei ştiri acţiunea de stingere a incendiului este în curs de desfăşurare.

În timpul intervenţiei, pompierii au scos din interiorul fabricii 40 de butelii cu butan şi 12 butelii cu azot, existând risc de explozie.

Reprezentanţii ISU Argeş a spus că o comisie mixtă formată din specialişti ai mai multor instituţii vor stabili cauza izbucnirii focului.

Cele mai citite

Jungla urbană a primăriței Clotilde Armand. Defrișare nocturnă la comandă în zona Piața Domenii-Cașin (Video)

În zona centrală a Sectorul 1, condus încă de primărița USR, Clotilde Armand, mai exact la câțiva pași de Biserica Cașin, se „toaletează”...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

SMIS, stăpâna consultanței mascate în învățământ! Scrie proiecte gratuite și vinde logouri supravaluate

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL au explodat în 2023 după ce a pus mâna pe zeci de contracte de...
Ultima oră
Pe aceeași temă