11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Jaf armat la o bancă din Bistrița. Bărbatul nu purta mască

FOTO: Jaf armat la o bancă din Bistrița. Bărbatul nu purta mască

UPDATE 14.14: Poliţiştii au încheiat cercetările la sediul unităţii bancare din Bistriţa, după aproape trei ore de la sesizarea jafului, informează Agerpres.

Au fost audiaţi angajaţii băncii şi au fost prelevate amprente de pe mobila din interior şi de pe uşa de intrare în bancă. 

Până la această oră nu a fost făcută publică suma de bani pe care bărbatul care a comis jaful a reuşit să o fure. Unitatea bancară nu avea paznic, ci doar sistem supraveghere şi alertare, motiv pentru care firma care asigură monitorizarea unităţii a ajuns după ce autorul jafului a fugit de la faţa locului. 

Există informaţii potrivit cărora autorul jafului armat ar fi fugit de la locul faptei cu un autoturism, motiv pentru care poliţiştii bistriţeni au instituit filtre la intrările în municipiu şi pe drumurile principale din judeţ. 

Totodată, angajaţii băncii unde s-au produs jaful au afişat un anunţ prin care le-au comunicat clienţilor că unitatea va rămâne închisă în cursul zilei de marţi. 

———

Un atac armat a avut loc, marți dimineața, la o bancă din Bistrița, informează Agerpres.

Jaful armat a fost sesizat în jurul orei 10.30 și a durat aproximativ 20 de secunde, timp în care bărbatul a amenințat cu arma angajații băncii și au reușit să sustragă o sumă de bani. 

Bărbatul a dispărut imediat după jaf, fiind căutat, în prezent, de poliție. Poliția încearcă să identifice individul cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. Potrivit unui martor, bărbatul ar fi un tânăr cu vârsta de 30-35 de ani, înalt, atletic, care purta o şapcă şi un rucsac pe un umăr. 

Vânzătoarea de la un chioșc de ziare aflat în apropierea băncii unde a avut loc jaful a precizat, pentru Agerpres, că o femeie a venit şi i-a cerut să sune de urgenţă la 112 după ce, în timp ce se afla în bancă să-şi plătească rata, un individ a apărut în spatele ei cu un pistol în mână şi a strigat:

„Nu mişcă nimeni, este un jaf”. Vânzătoarea de la chioşcul de ziare a declarat că l-a văzut pe bărbat ieșind din bancă, în timp ce ea vorbea cu dispecerul de la 112.

La faţa locului se află o echipă de criminalişti care culege probe, amprente şi imagini, de pe camerele de supraveghere, în încercarea de a-l identifica cât mai repede pe autorul jafului.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Impactul Plafonării Prețurilor asupra Ratei Inflației: Analiza Politicilor PSD

Introducere la Contextul Economic Actual Banca Națională a României (BNR) a publicat recent un raport care arată că măsurile de plafonare a prețurilor inițiate de...

Proliferarea în mediul online a imaginilor cu abuzuri sexual asupra copiilor, creștere alarmantă

Proliferarea în mediul online a imaginilor ce înfățișează abuz sexual asupra copiilor sau cele care prezintă conținut dăunător s-a accentuat în primul trimestru al...
Ultima oră
Pe aceeași temă