9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAtac dur din partea Alinei Gorghiu împotriva social-democraţilor: PSD se hrănește din...

Atac dur din partea Alinei Gorghiu împotriva social-democraţilor: PSD se hrănește din disperare, din sărăcie, din regrete. Haideți să facem cumva să-i penalizăm atunci când vând iluzii

Preşedintele liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat, la mitingul de lansare a candidaţilor PNL la parlamentare, că PSD se hrăneşte cu disperare, cu sărăcie şi cu regrete, ea adăugând că "mârlănia" în clasa politică nu are ce să caute, informează Agerpres.

"Niciodată nu au fost atât de mari diferențele între noi și PSD. (…) PSD se hrănește din disperare, din sărăcie, din regrete. Dragii mei liberali, haideți să facem cumva să-i penalizăm atunci când vând iluzii. Iluzia și traficul de iluzie nu dor acum în campanie, o să-i doară pe români imediat după. Avem obligația să spunem tuturor că mârlănia în politică nu mai are ce să caute.

Putem da atât cât putem face. Dacă mințim, dacă supralicităm, dacă vindem iluzii, înseamnă că nu suntem noi cei care ne ridicăm la înălțimea unei nații care are cetățeni valoroși și cu aspirații, o națiune care are cetățeni cu speranțe, principii și valori merită o clasă politică la acea înălțime. Dumnezeu să ne ajute și să ne dea România la 100 de ani cu un premier liberal!", a spus Gorghiu, la mitingul organizat în Piața Revoluției.

La mitingul organizat în Piața Revoluției au participat peste 20.000 de oameni și premierul Dacian Cioloș.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă