15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialAtentat terorist pe aeroportul Ataturk: Ponta: Dacă ne este frică au câștigat...

Atentat terorist pe aeroportul Ataturk: Ponta: Dacă ne este frică au câștigat teroriștii! ”Je suis Istanbul. I am Istambul”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a scris pe o pagină de socializare că nu se teme să meargă în continuare la Istambul, așa cum o să meargă la Bruxelles sau la Paris.

”Regret victimele acestei tragedii barbare/ mă bucur că toți românii din aeroport sunt bine!  O să merg în continuare cât de des pot la Istanbul ( așa cum o să merg la Bruxelles sau Paris)!!! Dacă ne este frică au câștigat teroriștii! Dacă avem curaj și solidaritate vom câștiga noi, oamenii normali! ”, a scris Ponta pe Facebook.

Citește și: FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu cel puțin 36 de morţi şi 150 de răniţi, printre care și UN ROMÂN. Primele suspiciuni: Statul Islamic. Atacul, imediat după reluarea relației cu Israelul și Rusia

El a mai postat o fotografie cu următorul mesaj : ”Je suis Istanbul. I am istambul”.

Marți seara, fostul premier Victor Ponta se îndrepta, spre aeroportul din Istanbul, când au avut loc atentatele, maşina sa fiind întoarsă din drum de autorităţile turce.

El a precizat, pentru Mediafax, că se afla în maşină, în drum spre aeroport, însă a fost obligat de autorităţi să se întoarcă, ca urmare a atentatelor care au avut loc marţi seara pe aeroportul din Istanbul.

Ponta a precizat că se va întoarce la Bucureşti miercuri dimineaţa şi că speră ca românii care au rămas blocaţi în zona liberă să ajungă cu bine acasă.

 

 

Cele mai citite

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: “Avem din nou posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de faţă”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, antrenorul echipei de fotbal FC Rapid București, Bogdan Lobonț, a împărtășit gândurile sale înaintea meciului cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă