23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAu inceput inscrierile pentru Targul de Craciun din Timisoara!

Au inceput inscrierile pentru Targul de Craciun din Timisoara!

Primaria Timisoara  si Casa de Cultura Timisoara se pregatesc pentru cea mai frumoasa perioada a anului. Incep inscrierile la editia 2015  a Targului de Craciun, care va avea loc in perioada 1 decembrie – 2 ianuarie 2016.

Casute de poveste, ornamente de sarbatori hand made si custom made, dulciuri traditionale, produse artizanale, preparate culinare traditionale locale, ciocolata de casa, blanuri decorative, renumitele sosete crosetate ca cele facute de bunicile noastre, vin fiert cu scortisoara cum numai in Banat mai gasesti.

Primaria Timisoara asteapta acum comerciantii. Cei care vor sa ocupe casutele din Piata Victoriei si din Soarelui trebuie sa depuna actele necesare la municipalitate. Dosarele se depun in perioada 2 – 13 noiembrie, la camera 12, la ghiseele nr. 3 si 4, pentru Directia Comunicare, lunea, miercurea, joia si vinerea, intre orele 8:30 – 16:30, dar si martea, intre orele 8:30 si 18:30.

Pentru depunearea actelor, comerciantii  interesati au nevoie de un formular de participare, un CD cu poze si lista produselor comercializate, copie xerox dupa actele firmei, certificat de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate, aviz prealabil de la Directia Sanitar-Veterinara.

Targul de Craciun din Timisoara doreste sa atraga an de an locuitorii din oras cat si din tara, fiind unul din cele mai frumoase targuri din tara.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă