15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialAu încercat să vândă cocaină în Mamaia. Un gram costă 100 de...

Au încercat să vândă cocaină în Mamaia. Un gram costă 100 de euro

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au depistat, vineri, doi bărbați care ar fi oferit spre comercializare droguri de mare risc.

Cei în cauză, doi bărbați, din București, ar fi încercat să pună în vânzare 3 grame de cocaină, pe raza stațiunii Mamaia, în schimbul sumei de 300 de euro. Este vorba despre Barna Liviu Onoriu, de 60 de ani, și de Ioniță Marian Ștefan, de 34 de ani.

Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie într-un complex imobiliar din nordul staţiunii Mamaia, Summerland, unde au identificat şi ulterior ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de cocaină, 0,2 gr fragmente comprimate de MDMA (drog de mare risc), un cântar electronic, un recipient din sticlă cu urme de cocaină şi un dispozitiv de prizat cocaină.

De asemenea, a fost precheziţionat şi autoturismul care aparţine unuia dintre bărbaţi, unde au fost identificate 42,9 grame cocaină, un dispozitiv de prizat cocaină, 16 pliculeţe autosigilante goale, două telefoane mobile, suma de 8775 lei şi 500 euro.

Persoanele în cauză au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, unde procurorul de caz a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat şi punerea sub control judiciar a celuilalt.

Astăzi, bărbatul de 34 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Constanța, iar celălalt va fi controlat sub control judiciar.

Cele mai citite

Veste tristă pentru handbalul românesc. Naționala masculină a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2025

Naționala României de handbal masculin a fost învinsă decisiv de echipa Cehiei în manșa secundă a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2025....

Desantul cu 2000 de parașutiști simula recucerirea unei baze militare ocupate. Codul galben poate bloca sprijinul NATO pentru România

Aproape 2000 de parașutiști din armatele țărilor NATO, care trebuiau să realizeze un desant în inima Transilvaniei, au fost obligați să-și amâne exercițiul cu...

Cod galben de vreme rea în 14 județe! Care sunt zonele vizate de avertizare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă pe parcursul zilei...
Ultima oră
Pe aceeași temă