15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialAutorul jafului armat de la o bancă din Bistrița nu a fost...

Autorul jafului armat de la o bancă din Bistrița nu a fost identificat

Bărbatul care a jefuit, marți dimineața, o bancă din Bistrița nu a fost încă identificat. După ce le-a amenințat pe angajate cu un pistol, el a plecat cu aproximativ 19.000 de lei, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, Sorin Corlăţean, a precizat că se fac în continuare verificări, dar nu există identificată o persoană care să fie suspectată de săvârşirea acestei fapte. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a făcut publice, marţi seara, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bancă în timpul jafului armat, în care se vede cum un tânăr, care poartă ochelari de soare, şapcă şi tricou albe, blugi de culoare albastru deschis şi un rucsac intră în bancă, se aşază la rând, după care scoate un pistol şi îi ameninţă pe angajaţi şi pe clienţi. Acesta o ameninţă pe o casieriţă cu pistolul la ceafă, timp în care o altă colegă pune banii în rucsacul indicat de hoţ. 

Citește și: FOTO: Jaf armat la o bancă din Bistrița. Bărbatul nu purta mască

Tânărul fuge apoi din bancă şi, potrivit datelor culese de poliţişti, se urcă într-un autoturism şi demarează în trombă. Poliţiştii bistriţeni au instituit, din acest motiv, filtre la intrările în municipiul Bistriţa şi pe drumurile din judeţ şi au luat legătura cu colegii lor din judeţele limitrofe, în încercarea de a-l prinde pe autorul jafului armat cât mai repede. 

Corlățean a mai precizat că nu au avut loc audieri ale vreunui suspect. În această speţă a fost deschis un dosar de urmărire penală in rem. 

Cele mai citite

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

WC-urile din curțile școlilor vor fi secții de votare, ca tot alegătorul să găsească o utilitate buletinului de vot

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru a elimina preconcepțiile conform cărora toaletele din curțile unităților de învățământ preuniversitar fără canalizare nu sunt bune de nimic, Guvernul...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...
Ultima oră
Pe aceeași temă