16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAutostrada A3, pista de curse pentru un tânăr din Hunedoara. Poliția l-a...

Autostrada A3, pista de curse pentru un tânăr din Hunedoara. Poliția l-a prins circulând cu 204 kilometri la oră

Un tânăr, de 22 de ani, din judeţul Hunedoara, a rămas fără permis pentru următoarele trei luni după ce a confunsat Autostrada Transilvania, cu o pistă pentru curse. Poliția l-a prins conducând cu 204 km/h pe A3.

Marți, în jurul orei 16.50, poliţiştii Biroului de Poliţie A3 Transilvania din cadrul I.G.P.R. au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă, informează Poliția Română.

Tânărul a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 12+400, pe sensul de mers Gilău – Turda, conducând cu o viteză de 204 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul avea permisul de conducere suspendat, întrucât, la sfârşitul săptămânii trecute a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 136 km/h într-o localitate din judeţul Gorj. La momentul respectiv, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei, fiindu-i suspendat, totodată, dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Acesta nu este însă recordul de viteză pentru această autostradă. Săptămâna trecută, un tânăr din București a fost prins conducând cu 215 kilometri la oră pe A3.

Citește și: Un tânăr din București a fost prins conducând cu 215 kilometri la oră pe A3

Tânărul a fost depistat, vineri, de poliţişti cu ajutorul aparatului radar la km. 21, pe sensul de mers Bucureşti – Ploieşti, informează Poliția Autostrăzi.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei.

Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Cele mai citite

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Allen Coliban(USR) îl provoacă pe George Scripcaru(PNL-PSD) la o dezbatere privind viitorul Brașovului

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, care candidează pentru un nou mandat, l-a provocat, sâmbătă, la o dezbatere privind viitorul oraşului pe principalul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă