12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialAutovehicule, între care o ambulanţă, scoase din zăpadă de autorități în județul...

Autovehicule, între care o ambulanţă, scoase din zăpadă de autorități în județul Galați

Mai multe autovehicule au fost scoase în ultimele 24 de ore din zăpadă de autorități în județul Galați. Printre acestea se numără și o o ambulanţă care transporta un pacient şi două microbuze.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, în ultimele 24 de ore, s-a intervenit cu utilaje pentru deszăpezirea mai multor autovehicule rămase blocate în trafic, scrie Mediafax.

Astfel, a fost vorba despre o autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Galaţi, care transporta un pacient, de un microbuz în care se aflau două persoane şi care a rămas blocat în zăpadă între localităţile Vârlezi şi Târgu Bujor, dar şi de un microbuz cu o persoană, înzăpezit între Corni şi Valea Mărului.

Totodată, s-a acţionat pentru deblocarea a 11 autoturisme în care se aflau 20 de persoane şi care au rămas înzăpezite pe mai multe drumuri din judeţ, fiind necesară şi intervenţia unei şenilate de la ISU şi a unui autoturism de teren al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, concomitent cu utilajele de deszăpezire.

De asemenea, traficul pe DJ 253 Cudalbi – Băleni este blocat din cauza sulurilor de zăpadă, în prezent acţionându-se cu utilaje pentru deszăpezire, mai arată Mediafax.

Drumarii intervin şi pentru lărgirea benzilor de circulaţie pe drumurile naţionale sau judeţene din Galaţi, unde traficul se desfăşoară cu dificultate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă