22.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO & GALERIE FOTO. 31 de morți după ce un avion...

VIDEO & GALERIE FOTO. 31 de morți după ce un avion TransAsia s-a prăbuşit într-un râu

UPDATE 17:58  Autorităţile au anunţat că 26 de oameni au murit în urma prăbuşirii avionului TransAsia în râul Keelung. În prezent, 17 persoane sunt date dispărute, informează AFP.

UPDATE 12:52  Cutiile negre ale avionului au fost găsite şi recuperate.

UPDATE 12:46  20 de persoane au murit şi 10 nu sunt de găsit, susţin autorităţile locale. 28 de raniti, printre care si 2 copii, au fost duşi la spital. 

UPDATE 12:36  Şoferul maşinii lovite miercuri de avionul companiei taiwaneze TransAsia Airways, care s-a prăbuşit în râul Keelung din Taipei, a supravieţuit. Pe imaginile surprinse de camera video intalată pe bordul maşinii se vede cum bărbatul iese din maşină, şe aşează pe marginea drumului şi apoi vorbeşte la telefon, informează Daily Mirror

video: youtube.com/RT

UPDATE 09:43 13 oameni au murit, miercuri, după ce avionul companiei TransAsia s-a prăbușit într-un râu din oraşul Taipei. Oficialităţile locale susţin că în acest moment 28 de persoane sunt rănite, iar 17 nu sunt găsite.  Avionul, un ATR 72-600 (inmatriculat B-22816), avea 58 de persoane la bord, informează AFP. Potrivit unor supravieţuitori, se pare că motorul nr. 1, cel de pe partea stânga a avionului, s-a oprit în timpul decolării. Se pare că ultimele cuvinte ale pilotului către turnul de control al fost: engine flame out.

video: youtube.com

****

Un avion al companiei Taiwaneze, TransAsia Airways, s-a prăbuşit miercuri într-un râu din Taipei. Avionul avea la bord 50 de persoane, relatează BBC news Online, citat de Mediafax.Potrivit unor informaţii, există câteva persoane blocate în interiorul avionului şi au nevoie să fie salvate, în timp ce numeroasele altele sunt rănite.

video: youtube.com

Agenţia de ştiri taiwaneză Central News Agency (CNA) a prezentat imagini cu un avion aproape scufundat în râul Keelung. Avionul ATR-72 decolase de pe aeroportul Songshan, din Taipei, şi se îndrepta către aeroportul din Kinmen, în largul coastei de sud-est a Chinei, a precizat CNA.

Cauza acestui accident nu este cunoscută încă, dar CNA a citat un purtător de cuvânt al Guvernului care susţine că avionul s-a prăbuşit după ce a lovit un pod înalt.Câteva persoane au fost salvate şi trimise la un spital învecinat, informează presa locală.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_max/b28740bb11ba68e94d2d498606cd6e3e/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

În iulie, 48 de persoane au murit, după ce un avion aparţinând TransAsia Airways s-a prăbuşit în arhipelagul Penghu, din Taiwan, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...

Imediat după alegerile locale se măresc amenzile. Creșterea salariului minim brut implică și creșterea amenzilor

Salariul minim brut crește cu 400 de lei, de la 3300 la 3700 de lei, începând din data de 1 iulie 2024, dar creșterea...

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...
Ultima oră
Pe aceeași temă