10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAvionul Blue Air București - Bruxelles va ateriza la Liege. Pasagerii TAROM...

Avionul Blue Air București – Bruxelles va ateriza la Liege. Pasagerii TAROM pentru Bruxelles vor fi debarcați în alte cinci orașe europene

Compania Blue Air a decis ca aeronava de pe linia Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti să fie redirecţionată, miercuri, pe aeroportul din Liege.

Pasagerii din avion vor fi transferaţi gratuit cu autocarul între Bruxelles – Gare du Nord şi Aeroportul Liege, a anunţat Blue Air.

'Ţinând cont de faptul că astăzi Aeroportul Bruxelles Zaventem este în continuare închis, compania Blue Air a luat măsurile necesare pentru a asigura în deplină siguranţă operarea zborului 0B123/124 Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti din 23 martie 2016. Astfel, Blue Air a hotărât redirecţionarea zborului către Aeroportul Liege (situat la 80 km de Bruxelles), cu următorul orar de zbor: 0B123 17,05 Bucureşti – 19,00 Liege, 0B124 19,45 Liege – 23,30 Bucureşti (toate sunt ore locale)', menţionează comunicatul Blue Air.

În acest context, reprezentanţii companiei aeriene recomandă ca pasagerii trebuie să se prezinte cu trei ore înainte de decolare la punctul de întâlnire din Bruxelles – staţia de autocare dedicată din Gare du Nord.

La rândul ei, compania TAROM anunță că, deoarece  aeroportul din Bruxelles rămâne închis, zborurile RO 371/372 și RO 373/ 374 Bucuresti – Bruxelles- Bucuresti din 23 martie 2016 au fost anulate.

"Pentru a veni in intampinarea pasagerilor care detin un bilet TAROM catre si dinspre  aceasta destinatie (Bruxelles), reamintim ca acestia  vor fi acceptati fara costuri suplimentare pe zborurile TAROM spre si dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt, Munchen.

Pana la acest moment,  o parte  din pasagerii spre si dinspre Bruxelles au fost rerutati pe zborurile TAROM RO363/364 Bucuresti – Amsterdam si retur de astazi. In acest sens,  mentionam faptul ca, TAROM a majorat capacitatea pentru cele doua zboruri de astazi, pentru destinatia Amsterdam, care vor fi operate cu o aeronava  Airbus A310  cu o capacítate de 209 locuri", informează TAROM.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă