18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialAvocata Alinei Bica anunță un DOCUMENT EXTRAORDINAR care va schimba cursul anchetei

Avocata Alinei Bica anunță un DOCUMENT EXTRAORDINAR care va schimba cursul anchetei

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a anunțat că va da publicității, în data de 6 februarie, ”document incendiar”,  care va schimba cursul anchetei fostei șefe DIICOT.

”Este un document extraordinar, minunat, nemaipomenit. O să vi-l prezint pe 6 februarie, pentru că înainte o să-l depun în instanța de judecată”, a declarat Voicu.

"Documentul poate schimba cursul dosarului. Îl poate schimba radical chiar şi am această speranţă, că acest document va lămuri foarte multe lucruri. Doamna Bica nu va face niciun denunţ niciodată, pentru că nu are despre cine să vorbească, doamna Bica nu este scriitoare. Este vorba de un document probatoriu referitor la aspecte foarte importante din dosarul în care nu numai dânsa, ci şi ceilalţi inculpaţi, sunt încarceraţi. (…) Va duce la aflarea adevărului, ajută foarte mult, într-o proporţie foarte mare", a anunţat apărătoarea Alinei Bica.

Avocata a mai vorbit de "nişte presiuni care se pun din toate părţile şi atunci e bine să fie prezentat acest document la termen".
 
În ceea ce priveşte starea în care se află Bica, avocata Laura Voicu a spus că fosta şefă a DIICOT este revoltată de ceea ce i se întâmplă.
 
"Alina Bica este în aceeşi stare, în care este de când a fost ridicată din mjlocul străzii. Este foarte revoltată, atât. Este nedrept ceea ce i se întâmplă", a spus Laura Voicu, avocata fostei şefe a DIICOT.

Următorul termen al dosarului va fi pe 6 februarie.

Alina Bica a demisionat de la conducerea DIICOT şi din funcţia de procuror al Direcţiei în 21 noiembrie 2014, după ce a fost reţinută de procurorii DNA, o zi mai târziu fiind arestată preventiv. Bica a fost suspendată, în 16 decembrie, din funcţia de procuror al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, măsura fiind luată de Consiliul Superior al Magistraturii, ca urmare a trimiterii sale în judecată.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă