10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAvocata fostei șefe DIICOT: Alina Bica nu apare în denunțurile făcute de...

Avocata fostei șefe DIICOT: Alina Bica nu apare în denunțurile făcute de Dorin și Alin Cocoș

Avocata Alinei Bica a declarat că fosta șefa a DIICOT nu apare în declarațile pe care Dorin Cocoș și fiul său le-au făcut, vineri, procurorilor DNA, informează B1TV. Totodată, avocata Alinei Bica susține că a fost deseori amenințată, de la începutul dosarului în care o apără pe fosta șefă DIICOT.

„Doamna Bica nu este menționată în denunțul făcut de Cocoș. Nici măcar în declarația lui Alin nu se menționează că doamna Bica ar fi primit bani.

Dacă dânsa mai crede în justiție, eu nu mai cred în justiția din România. Sunt prietenă cu ea de 8 ani de zile. N-am luat nici măcar o hârtie de un leu. E o datoria morală pe care o am, așa înțeleg eu să îmi apăr un prieten. Nu neg că Bica mi-a propus să ies din dosar pentru că dânsa consideră că sunt expusă. Pentru că am fost amenințată, mi s-a spus că apăr o cauză pierdută și poate ar fi mai bine să mă retrag pentru având în vedere că eu cresc un copil singură”, a declarat avocata Alinei Bica.

Citește și: Alin și Dorin Cocoș, Videanu și Alina Bica, trimiși în judecată, în dosarul Bica 2

Totodată, aceasta a declarat că ar fi mai bine ca cele două dosare, cel privind afacerile ANRP și dosarul Bica 2 să fie alăturate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă