17.8 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialAvocata lui Ponta a mers să studieze dosarul premierului la DNA

Avocata lui Ponta a mers să studieze dosarul premierului la DNA

Avocata premierului Victor Ponta, Loredana Radu, a venit, marţi după-amiază, la sediul DNA, pentru a studia dosarul în care clientul său este urmărit penal pentru fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor, informează Mediafax.

Avocata premierului a venit pentru a depune mai multe documente la dosarul penal în care este implicat Victor Ponta. Loredana Radu nu a făcut nicio declaraţie în sediul DNA.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

Deputații au respins, marți, în plenul Camerei, solicitarea DNA de avizare a urmăririi penale a premierului Victor Ponta, cu 231 ”pentru” respingerea urmăririi penale și 120 ”împotrivă”.

În urma votului din plenul Camerei Deputaților, președintele Klaus Iohannis i-a cerut din nou demisia premierului Victor Ponta. 

Șeful statului a declarat că Parlamentul nu ar trebui să obstrucționeze actul de justiție și că regretă că astăzi coaliția de guvernare a impus o decizie în sens contrar și s-a transformat într-un scut de protecție pentru Victor Ponta.

 

 

Cele mai citite

Melinda Gates a ieșit din fundația pe care o fondase cu fostul ei soț Bill Gates

Melinda Gates, care a prezidat una dintre cele mai influente fundații filantropice din lume, a anunțat luni că părăsește organizația pe care a fondat-o...

VIDEO. Selly, discurs la un summit NATO. “Trebuie să vă fac încă de la început o mărturisire”

Discursul lui Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, la NATO Youth Summit, aduce în prim-plan o temă importantă și actuală: dezinformarea și impactul...

Contraoferta lui Xi Jinping la Europa cu două viteze

Liderul chinez Xi Jinping a vizitat recent trei state europene: Serbia (care nu e membră a UE), Franța și Ungaria. Peste tot i s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă