8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAvocații Elenei Udrea depun, luni, cererea de înlocuire a arestului preventiv

Avocații Elenei Udrea depun, luni, cererea de înlocuire a arestului preventiv

Avocații Elenei Udrea depun, luni, o nouă cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arest la domiciliu sau control judiciar. 

Elena Udrea rămâne în arest în dosarul "Gala Bute", a decis definitiv instanţa supremă, care a respins contestaţia deputatei la măsura preventivă dispusă în 25 februarie.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că decizia de joi a ÎCCJ de a se menține starea de arest preventiv, nu înseamnă că nu mai sunt alte căi de atac. 

”Vom discuta despre ceea ce urmează să facem. E adevărat că decizia luată astăzi este definitivă, dar asta nu înseamnă că nu putem depune și alte cereri, cum ar fi înlocuirea arestării preventive cu arestare la domiciliu”, a mai spus Marius Striblea. 

Elena Udrea a fost arestată preventiv miercurea trecută, după ce ÎCCJ a emis pe numele ei mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Procurorii o acuză pe deputată de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă