13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialNEWS.RO: Avocatul lui Dan Adamescu a explicat cauzele probabile ale morții omului...

NEWS.RO: Avocatul lui Dan Adamescu a explicat cauzele probabile ale morții omului de afaceri

Cătălin Breazu, avocatul lui Dan Adamescu, a declarat în dimineața zilei de marți cauzele probabile ale morții omului de afaceri.

Potrivit celor spuse de avocat, trupul neînsuflețit al omului de afaceri va fi dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru un raport medico-legal, care este obligatoriu în astfel de cazuri.

De asemenea, avocatul său a mai spus că cea mai probabilă cauză a morții este o septicemie care i-a fi afectat toate organele, iar în final, “inima i-a cedat”, arată news.ro.

“A murit pe la miezul nopţii, într-un spital civil, cu gardianul lângă el. Cauza probabilă a morţii este o septicemie care i-a afectat toate organele şi, într-un final, inima i-a cedat. El era intubat de la sfârşitul lunii decembrie. Astăzi va fi dus la Institutul de Medicină Legală pentru un raport obligatoriu, fiind în detenţie. Ulterior va fi predat familiei”, a spus avocatul Cătălin Breazu.


Mai multe detalii puteți citi aici:

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit. Din decembrie anul trecut s-a aflat în comă indusă, ca urmare a unei septicemii



Omul de afaceri Dan Adamescu a murit în noaptea de luni spre marți, la vârsta de 68 de ani. Acesta era internat în spital, iar din decembrie anul trecut s-a aflat în comă indusă, ca urmare a unei septicemii. Omul de afaceri, a cărui familie deține cotidianul România liberă, suferea de mai multe boli, care s-au agravat din cauza condițiilor insalubre din penitenciarul unde își ispășea o pedeapsă de patru ani și patru luni de închisoare. 

Judecătorii au refuzat în decembrie cererea lui Dan Adamescu de eliberare condiționată, deși avocații săi au explicat faptul că nu a fost apt medical din cauza mai multor afecțiuni — cardiologice, diabetice, neurologice, locomotorii — să participe la programele din cadrul penitenciarului, în schimb a avut un comportament conform cu regulile regimului de detenție, “dând dovadă de respect față de toți cei cu care a relaționat și neavând abateri/sancțiuni”.

 

Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă