4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSorin Oprescu a făcut o criză diabetică în arestul poliției

Sorin Oprescu a făcut o criză diabetică în arestul poliției

Sorin Oprescu s-a simțit rău, în arestul poliției, și a fost nevoit să își dubleze doza de medicament din cauza stresului. Informația a fost confirmată de avocatul edilului, la ieșirea din tribunal. 

Astfel, în presă au apărut mai multe zvonuri că lui Oprescu, care suferă de diabet şi este insulino-dependent, i s-a făcut rău, ajungând chiar să aibă convulsii. Medicii susțin că, în absenţa medicaţiei, edilul riscă să intre în comă diabetică.

Citește și: Avocatul lui Sorin Oprescu: Edilul este dispus la confruntare

Despre starea de sănătate a primarului, Chiciu, avocatul edilului, spune că deși nu a fost invocată în sala de judecată “e de notorietate starea precară, problemele cu diabetul”. 

Sorin Oprescu află, luni, dacă rămâne în arest preventiv.

Edilul şef al Capitalei a fost arestat preventiv în 6 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care îl acuză de luare de mită.

Decizia de arestare preventivă a fost contestată de Sorin Oprescu şi va fi judecată luni de un complet de la Curtea de Apel Bucureşti, din care ar face parte şi judecătorul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti vor decide definitiv dacă Sorin Oprescu va rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, va fi plasat în arest la domiciliu sau va fi cercetat în libertate, sub control judiciar.

 

 

 

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă