9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAvocatul lui Sorin Oprescu transmite un mesaj al primarului după reținere

Avocatul lui Sorin Oprescu transmite un mesaj al primarului după reținere

Avocatul lui Sorin Oprescu a declarat cu câteva minute în urmă că acuzaţiile DNA aduse clientului său sunt nefondate. Ele se bazează pe deducţii ale unor persoane, consideră Alexandru Chiciu, anunţă Agerpres.

”Este prematur să fac declarații la acest moment. Vă rog să înțelegeți că noi, avocații, încercăm să tratăm cu echilibru acest caz și să nu cădem în plasa afirmațiilor nefondate. La o primă analiză a dosarului, pot spune că acuzațiile DNA sunt nefondate. Ele se bazează pe ”deducții” ale unor persoane, fapt inacceptabil într-o asemenea situație. Clientul meu m-a mandatat să vă spun că niciodată nu a cerut bani, direct sau indirect, prin intermediari, de la nimeni. Banii nu au fost primiți de la denunțători, iar dl Oprescu nu știa proveniența lor. Era de datoria DNA să clarifice mai bine acest dosar, nu să arunce în arest un om doar pe vorbele aruncate de alți inculpați”, a declarat presei Chiciu.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reținut sâmbătă noaptea de procurorii anticorupție, la ora 00.33, pentru luare de mită. El a fost prins în flagrant cu mită de 25.000 de euro. 

Citește și: Cazul Sorin Oprescu. România nu va scăpa niciodată de corupţie

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă