18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Deputatul Cătălin Teodorescu, pus sub control judiciar pentru abuz în serviciu

VIDEO. Deputatul Cătălin Teodorescu, pus sub control judiciar pentru abuz în serviciu

UPDATE 15.40  Deputatul Cătălin Teodorescu a fost pus sub control judiciar, în dosarul despăgubirilor, informează, miercuri, un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe toată durata urmăririi penale, începând de la data de 03 decembrie 2014, față de inculpatul TEODORESCU CĂTĂLIN FLORIN, deputat în Parlamentul României, în cauză rezultând suspiciunea rezonabilă că acesta a săvârşit, infracțiunea de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”, arată DNA.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/0cd74f217b9e576f5078ad945be182fa/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Deputatul nu are voie să părăsească țara și nici să comunice cu alte persoane menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar.

Deputatul PDL Cătălin Teodorescu a fost audiat la Direcția Națională Anticorupție, potrivit B1 TV.

Camera Deputaților nu a votat, miercuri, pentru arestarea sa preventivă, cerută de DNA, în dosarul despăgubirilor, în care este cercetată și Alina Bica, fosta șefă a DIICOT.

Cătălin Teodorescu este cercetat pentru abuz în serviciu. El a făcut parte din Comisia pentru pentru Stabilirea Despăgubirilor, din cadrul ANRP.

Comisia a aprobat raportul de evaluare pentru un teren ce ar fi aparţinut omului de afaceri Gheorghe Stelian, care a cerut despăgubiri pentru 13 hectare pe care le-ar fi deținut în Parcul Plumbuita din București.

Raportul, făcut de evaluatorul Emil Nuţiu, a stabilit preţul terenului la 377 de milioane de lei, deşi în realitate acesta nu valora mai mult de 114 milioane de lei, susţine DNA. 

Cele mai citite

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă