12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialBacău: Învăţător, cercetat pentru viol, după ce a abuzat un elev de...

Bacău: Învăţător, cercetat pentru viol, după ce a abuzat un elev de 10 ani

Un învăţător de 59 de ani, din localitatea băcăuană Găiceana, este cercetat penal pentru viol, după ce ar fi abuzat un elev de zece ani, pe care îl pregătea în particular la matematică, conform Mediafax.

Învățătorul l-ar fi obligat pe elev să-şi dea pantalonii jos, lucru pe care l-ar fi făcut şi cadrul didactic, pentru ca apoi să-şi poată compara organele genitale, spun reprezentanții Poliției Județene Bacău. Mama băiatului a fost cea care a reclamat incidentul.

„În acest caz, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, urmând a se stabili veridicitatea celor sesizate şi împrejurările în care a avut loc incidentul, în funcţie de care se va face încadrarea juridică exactă a faptei. Din primele cercetări, s-a constatat că minorul nu prezintă urmele unei agresiuni sexuale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Învăţătorul este necăsătorit şi nu are copii, lucrând în învăţământ la şcoala din localitate de peste 30 de ani.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă