18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialBărbat atacat de urs, în Predeal

Bărbat atacat de urs, în Predeal

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost atacat, duminică după-amiază, de o ursoaică, în apropierea unei păduri din Predeal, informează Mediafax.

El a fost muşcat de un picior, dar a reuțit să scape de animal şi să cheme ajutoare, astfel că a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16.00, în apropierea unei păduri din localitatea Predeal, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja.

“S-a intervenit cu un echipaj SMURD pentru a prelua un bărbat care a fost muşcat de o ursoaică la unul dintre membrele inferioare. Bărbatul era conştient şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov pentru a i se acorda îngrijiri”, a spus reprezentantul ISU Braşov.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, făcea jogging în apropierea pădurii când a fost atacat de ursoaică, dar a reuşit să scape de animal şi să cheme ajutoare.

Cele mai citite

Guvernul începe să strângă cureaua. Majorările salariale și ale pensiilor, greu de îndeplinit

Guvernul a promis majorări de salarii și pensii, iar acum ministrul finanțelor, Marcel Boloș, trage un semnal de alarmă că nu mai sunt bani...

Ambasadoarea din Maroc, Maria Ciobanu, a sabotat România

În această perioadă se desfășoară la Meknes cea de a XVI-a ediție a Salonului Internațional al Agriculturii din Maroc, (SIAM) 2024, cel mai...

Trenduri ale cazinourilor online

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, multe aspecte din viața de zi cu zi au avut parte de transformări și desigur îmbunătățiri, deoarece implementarea acestor...
Ultima oră
Pe aceeași temă