9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBărbatul care a accidentat cu maşina un poliţist, în Mamaia, reţinut

Bărbatul care a accidentat cu maşina un poliţist, în Mamaia, reţinut

Bărbatul care a accidentat un poliţist ce îi ceruse să scoată maşina de pe plaja din Mamaia a fost reţinut în această seară.  Rrezultatul probelor biologice a arătat că acesta avea o alcoolemie de doi la mie în sânge, potrivit Mediafax.   

 

 Procurorii Parchetului Judecătoriei Constanţa au emis, în urma audierilor, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele bărbatului care l-a accidentat pe poliţist.

Acesta va fi prezentat, duminică, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, rezultatul probelor biologice a arătat că bărbatul avea o alcoolemie de doi la mie în sânge.

Oamenii legii au fost sesizaţi, sâmbătă, că un autoturism se află pe plaja din Mamaia.

Astfel, la faţa locului s-a deplasat o echipă formată dintr-un poliţist şi un jandarm care au observat că lângă maşina respectivă era un bărbat, care le-a dat acestora date false despre identitatea sa.

Ulterior, poliţistul i-a solicitat bărbatului să scoată autoturismul de pe plajă, dar, constatând că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, agentul s-a urcat la volan, cu bărbatul respectiv în dreapta sa.

După ce a scos maşina de pe plajă, poliţistul a coborât şi a rămas lângă portieră, solicitându-i bărbatului actele de identitate. Acesta a pretins că se uită în torpedou, însă la un moment dat a sărit pe scaunul din stânga, a pornit maşina şi a demarat.

Pentru a nu fi lovit, poliţiştul s-a urcat pe marginea portierei din stânga faţă şi s-a prins cu mâna dreaptă de stâlpul dintre uşi, iar cu mâna stângă de portiera care era deschisă.

După câţiva metri, la un viraj la dreapta, poliţistul a sărit în picioare, fiind acroşat cu portiera la şold şi la mâna dreapta, fără să fie rănit. Poliţistul a acuzat însă dureri la coloană, motiv pentru care a mers la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale, dar nu a rămas internat.

 

 

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă