13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialBărbatul care a agresat o femeie în comuna Nana a fost reținut

Bărbatul care a agresat o femeie în comuna Nana a fost reținut

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Ștefan Fileață suspectat de comiterea infracțiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în cazul agresării unei bătrâne în timpul vizitei Elenei Udrea în comuna Nana. El a fost reținut joi seara și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conform anchetatorilor ”la data de 07.05.2014, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în zona parcului localităţii a fost organizată o adunare cu scop electoral, la care au participat mai multe oficialităţi, eveniment mediatizat de mai multe televiziuni. În aceste împrejurări, persoana vătămată C.G. a fost agresată de numitul Fileaţă Ştefan care, văzând că incidentul este filmat de operatorul unui post TV s-a apropiat de acesta şi l-a lovit, adresându-i injurii şi ameninţări cu acte de violenţă dacă va continua filmarea. Ca urmare a actelor de violenţă exercitate, C.G. a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”.

Cercetările în acest caz au început joi. 

"La Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa a fost înregistrat un dosar având ca obiect împrejurările în care s-a produs incidentul petrecut în parcul din localitatea Nana, judeţul Călăraşi, în ziua de 7 mai, constând în agresarea unei persoane de sex feminin în vârstă de 62 ani. Cu privire la acest incident, în aceeaşi zi, s-a sesizat din oficiu Poliţia Rurală Curcani, judeţul Călăraşi", a informat Parcehtul General într-un comunicat de presă.

Femeia agresată nu a depus până acum plângere la Poliţie. Poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana, judeţul Călăraşi s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare privind agresarea unei femei de către reprezentanţi ai PMP, în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, fiind făcute cercetări pentru lovire sau alte violenţe.

Conform poliției, conflictul a pornit pe fondul unor discuții contradictorii între agresor și victimă. Surse apropiate anchetei susțin că agresorul este Ştefan Fileaţă, care o însoţea pe Elena Udrea în vizita făcută în parcul din comuna Nana.

 

Cele mai citite

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...
Ultima oră
Pe aceeași temă