19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialBărbatul care a bătut doi soți și le-a furat pensiile, prins după...

Bărbatul care a bătut doi soți și le-a furat pensiile, prins după o săptămână

Bărbatul care, în urmă cu o săptămână, a intrat în locuința a doi soţi în vârstă de 82 şi 84 de ani din localitatea Gherăseni, judeţul Buzău, i-a bătut și le-a furat pensia, respectiv 1.200 de lei, apoi a fugit a fost prins de polițiști într-un tren, iar ulterior a fost arestat preventiv, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Buzău, Amalia Călugăru, bărbatul care a intrat în locuința celor doi bătrâni din localitatea Gherăseni, i-a bătut și le-a furat banii din pensie are 38 de ani și este din județul Prahova, el locuind fără forme legale în București.

Bărbatul a fost prins de polițiști după o săptămână de la comiterea faptei, într-un tren care se deplasa spre Brăila.

”În 19 februarie, un bărbat în vârstă de 84 de ani din comuna Gherăseni a sesizat un vecin că o persoană necunoscută a intrat în locuinţa sa şi, folosind violenţe fizice şi ameninţări verbale, le-a solicitat bani. Imediat după sesizarea faptei către Poliţie, la faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie. În urma cercetărilor a fost identificat autorul faptei, fiind vorba de un prahovean în vârstă de 38 de ani, care locuia fără forme legale în municipiul Bucureşti”, a declarat, vineri, Amalia Călugăru.

Tâlharul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, judecătorii dispunând măsura arestului.

Citește și: Buzău: Un bărbat a murit carbonizat în urma unui incendiu puternic

Conform sursei citate, poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările pentru stabili dacă bărbatul a comis și alte fapte similare.

Doi soţi în vârstă de 82 şi 84 de ani din localitatea Gherăseni, judeţul Buzău, au ajuns la spital cu răni grave după ce, în noaptea de 19 spre 20 februarie, un bărbat cu faţa acoperită a intrat în locuinţa lor şi i-a bătut pentru a afla unde îşi ţin economiile, agresorul reuşind să fugă cu 1.200 de lei.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă