10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialBărbatul care a încercat să jefuiască o bancă din București cu un...

Bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă din București cu un pistol cu bile, prins de poliție când se pregătea să fugă din țară

Bărbatul care a încercat să jefuiastcă o unitate BRD din Sectorul 3 al Capitalei a fost prins de poliție, joi, în zona graniţei de Vest a României,  El urmează să fie dus la audieri la sediul Poliției Capitalei.

UPDATE. Anchetatorii l-au dus pe tânărul suspect de tentativă de jaf la unitatea BRD, pentru reconstituire. El va fi dus și în fața procurorilor pentru a da declarații. Polițiștii spun că a fost identificată și persoana care l-a ajutat.

———

La 7 iunie, bănuitul, cu faţa acoperită şi purtând mănuşi, a pătruns în sediul unei agenţii bancare, având asupra sa o armă, cu care i-a ameninţat pe angajaţi şi a solicitat banii din seif. Imediat ce casiera a acţionat butonul de panică, bărbatul a fugit, fără să sustragă bunuri sau valori.

CItește și: Tentativă de jaf armat la o bancă din Sectorul 3

Aceasta nu este prima tentativă de jaf. polițiștii spun că, la finele lunii mai, bărbatul ar mai comis o infracţiune de tâlhărie, deposedând prin violenţă, o femeie, de geanta pe care o avea asupra sa. Fapta s-a petrecut în scara blocului de domiciliu a persoanei vătămate.

În ambele cazuri bănuitul ar fi fost ajutat să fugă de către un prieten al său, care îl aştepta în zonă cu un autoturism, persoană de asemenea identificată.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la adresa bărbatului au fost identificate şi ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie în cauză.

Cercetările sunt continuate de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

 

 

Cele mai citite

Gabriela Firea: “Sunt absolut convinsă că împreună vom schimba faţa Capitalei”

Gabriela Firea, președintele PSD București și candidatul partidului pentru Primăria Capitalei, și-a exprimat speranța că locuitorii Bucureștiului vor vota pentru un oraș fără gropi,...

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
Ultima oră
Pe aceeași temă