22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialBărbatul care l-a omorât în bătaie pe copilul concubinei, apoi l-a fiert...

Bărbatul care l-a omorât în bătaie pe copilul concubinei, apoi l-a fiert în sodă caustică, rămâne în arest. Detalii INCREDIBILE

Bărbatul care l-a omorât în bătaie pe copilul concubinei, apoi l-a fiert în sodă caustică, a fost a fost trimis în judecată, în stare de arest, preventiv pentru omor și profanare de cadavre și morminte. 

Crima oribilă a fost comisă chiar în Duminica Floriilor, în anul 2013. Antonio Zaccagna l-a bătut pe copilașul în vârstă de aproape 4 ani, Luca, până l-a omorât. După decesul copilului, bărbatul a săpat o groapă în locuinţa sa, unde a băgat trupul neînsuflețit, apoi s-a dus în Târgu-Mureş, de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică.

A fiert cadavrul într-un cazan cu apă şi sodă caustică până la transformarea într-o pastă lichidă. A pus totul într-un recipient pe care l-a aruncat pe malurile râurilor Târnava Mare şi Mureş.   

Mama copilului, Tunde Otvos, a asistat la odioasa crimă dar și la procesul de prin care copilul său a fost transformat în săpun. Potrivit publicației Tribuna.ro, vecinii familiei vorbesc că Antonio cu concubina sa şi alte două persoane jucau cărţi în timp ce întreţineau focul în care puseseră trupul copilului să fiarbă în sodă caustică. 

”Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, inculpatul Z.A. a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 alin. 1 Cod pen. cu aplic. art. 77 lit. e Cod pen.  şi profanare de cadavre sau morminte prev. de art. 383 Cod pen. cu aplicarea art. 77 lit. a Cod pen., art. 38 alin. 1 şi art. 5 Cod pen.

Prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus disjungerea cauzei şi formarea unui nou dosar cu privire la faptele comise de O.T.I, O.J.I.  şi O.I.I. pentru comiterea infracţiunilor de nedenunţare prev. de art. 266 Cod pen., profanare de cadavre sau morminte prev. de art. 383 Cod pen. şi favorizarea infractorului prev. de art. 269 alin. 1 Cod pen.

S-a reţinut că inculpatul Z.A., în Duminica Floriilor din anul 2013, a exercitat, cu intenţie, acte de violenţă asupra victimei L.A.V. (în vârstă de 3 ani şi nouă luni) în locuinţa sa din satul Zlagna, com. Bârghiş care au dus la decesul acestuia.

După decesul minorului, inculpatul Z.A. ajutat fiind de O.T.I, O.J.I.  şi O.I.I. a procedat la fierberea cadavrului minorului L.A.V. într-un cazan cu apă şi sodă caustică până la transformarea într-o pastă lichidă pe care, ulterior a transportat-o cu autoturismul condus de el pe malurile râurilor Târnava Mare şi Mureş, unde a aruncat acel lichid împreună cu cazanul în care a fost transportat”, transmite parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.           

Tribunalul Sibiu, în procedura de cameră preliminară, a verificat legalitatea şi temeinicia măsurii preventive şi a dispus menţinerea arestării preventive a inculpatului Antonio Zaccagna.

 

 

Cele mai citite

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Prins în flagrant în timp ce transporta o cantitate de  100 grame substanțe psihoactive

La data de 19.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea pe...

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...
Ultima oră
Pe aceeași temă