15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE Băsescu despre Rogozin: A vorbit gura fără el

UPDATE Băsescu despre Rogozin: A vorbit gura fără el

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că vicepremierul rus Dmitri Rogozin era nervos când a ameninţat cu folosirea unui bombardier strategic rus şi „a vorbit gura fără el”.

„Cred că era nervos şi a vorbit gura fără el. La Rogozin nu-i nimic de mirare din punctul ăsta de vedere”, a răspuns Băsescu, citat de Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, despre restricţia intrării vicepremierului rus Dmitri Rogozin în spaţiul aerian românesc, că el crede că "cei care au luat decizia" "ştiu ce fac şi cum interpretează restricţiile puse unor persoane", Rogozin fiind una dintre aceste persoane, informează Mediafax.

"Cei care au luat decizia cred că ştiu ce fac şi cum interpretează restricţiile puse unor persoane. Rogozin este una dintre persoane. Să-i fie de bine", a spus Traian Băsescu, întrebat de jurnalişti despre faptul că Rogozin a acuzat că România că nu-i permite trecerea prin spaţiul său aerian.

Întrebat cum a reuşit aeronava să traverseze România, preşedintele a răspuns: "Nu ştiu cum au interpretat autorităţile române, dar nu Rogozin mă frământă pe mine acum", a spus şeful statului.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a afirmat într-un mesaj postat sâmbătă pe Twitter, din Transnistria, citat de agenţia Itar-Tass: "La solicitarea Statelor Unite, România şi-a închis spaţiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite să trec".

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă