30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialBăsescu: DNA confirmă prin tăcere că i-a instruit pe delatori

Băsescu: DNA confirmă prin tăcere că i-a instruit pe delatori

Fostul președinte Traian Băsescu atacă DNA, spunând că această instituție  ”confirmă prin tăcere că i-a instruit pe delatori”.  Băsescu se referă la denunțurile făcute de fosta noră a lui Virgil Măgureanu, conform cărora ar fi făcut trafic de influență la fostul procuror general pentru a-l proteja pe fostul lider PNL, Crin Antonescu. 

Citește și: Traian Băsescu, critici dure la adresa denunţătorului său la DNA

”Fosta noră a domnului Măgureanu, alături de un oarecare Ghiunbenchian, a umplut televiziunile cu conţinutul unor delaţiuni pe care le-au livrat sub formă de denunţ şi la DNA.
Din aceste denunţuri aflu că am făcut trafic de influenţă la Daniel Morar pentru a-l proteja pe Crin Antonescu sau că am ştiut despre uciderea lui Marta sau că Dragoş Dobrescu şi Walter au finanţat campania mea electorală”, a scris Băsescu, vineri, pe pagina de facebook. 

Citește și: Băsescu: ”În România, un mafiot care denunţă, adesea mincinos, un om politic rămâne liber şi cu banii la el!”

Evident, fostul șef al statului spune că de fapt toate acele acuzații sunt mincuni, însă aceste denunțuri nu sunt problema lui. 

”Marea problemă este că cei doi spun public despre faptul că procurorii DNA le-au recomandat să facă publice denunţurile, în timp ce DNA, atît de grijulie cu propria imagine, nu dezminte că i-ar fi instruit pe delatori să-şi facă publice minciunile”, mai scrie Băsescu pe facebook..

Cele mai citite

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...
Ultima oră
Pe aceeași temă