17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBăsescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare ca să mănânce Mazăre,...

Băsescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare ca să mănânce Mazăre, să îi dea portul

Traian Băsescu a vorbit, joi, despre campania electorală și despre relațiile baronilor locali cu politicienii din PSD. El a spua că marea problemă a PSD este aceea că nu are un comportament democrat.

Citește și: Băsescu: Ce înseamnă ”regimul Băsescu”? O justiție care a început să funcționeze. ”Ginerică” se dă cu barca și plagiază

Marea problemă a PSD este că el ca partid mare nu are un comportament democratic, e exact mesajul dat și de americani și îl găsiți în strategia de apărare: controlul grupurilor nelegitime asupra structurilor guvernamentale, a spus președintele. 

”Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare ca să mănânce Mazăre, să îi dea portul. E ssingurul lucru pe care nu îl avea măscăriciul național de pe litoral”, a spus Băsescu.

”Marioneta, când nu te uiți la ea mai dă din mâini și dă impresia că e independentă”, a continuat el.

”Pozițiile ferme ale lui Ponta de a susține baronetul sunt semnul că România riscă să intre sub controlul acestor structuri nelegitime”, a subliniat Băsescu.

”Supunerea față de Voiculescu e catastrofală pentru credibilitatea lui. Spaima și goana pentru imagine i-a făcut să sacrifice orice. Ponta nu e unicat. La suspendarea din 2007, Voiculescu a fost prima donă, șeful comisiei, iar Tăriceanu și-a sacrificat președintele.

”A urmat a doua suspendare: Ponta, Crin Antonescu, de dragul imagii pe care i-o oferea Intactul, a făcut praf statul de drept”, a arătat președintele.

”Dacă în cei zece ani aș fi acceptat să fiu un supus al lui Voiculescu, Ghiță și Vântu, aș fi dus-o foarte bine ca imagine”, a mai spus șeful statului.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă