16.8 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialBăsescu, sfătuit de foștii colegi cum să-și crească nepoții

Băsescu, sfătuit de foștii colegi cum să-și crească nepoții

Foștii colegi ai lui Traian Băsescu de la Academia Navală, care au sărbătorit, sâmbătă seară, 38 de ani de la absolvire la vila de protocol de la Neptun, au spus că șeful statului a fost o gazdă bună, că au rememorat întâmplări din tinerețe și că i-au dat sfaturi pentru îngrijirea nepoților, scrie Mediafax.

Foștii colegi ai președintelui au declarat, după întâlnirea cu șeful satului, că Traian Băsescu și soția sa, Maria, au fost gazde primitoare ca în fiecare an și că unul dintre subiectele discutate a fost legat de nepoți, famila prezidențială primind numeroase sfaturi de la alți bunici.

”A fost o întâlnire minunată. Domnul Traian Băsescu s-a purtat ca în fiecare an ireproșabil, a fost o gazdă bună, același coleg pe care îl știam din tinerețe. A fost o atmosferă plăcută, s-a dansat, s-a râs, s-a glumit. Ne-am amintit din tinerețe, șotii mai mari, mai mici, făcute de unul, de altul, iar soțiile se uitau cam lung că mai povesteam și noi de câte un amor din tinerețe”, a povestit bărbatul.

El a spus că la această întâlnire a fost prezentă și fata cea mare a președintelui, Ioana, care ea este însărcinată.

Un alt fost coleg al șefului statului a povestit că i-a oferit sfaturi Mariei Băsescu pentru a-i ușura activitatea de bunică.

“A fost frumos. Am discutat despre părinți, copii, nepoți, că eu sunt bunic, el e bunic, nepotul meu e mai mare cu o lună. Soția mea i-a dat sfaturi doamnei Maria pentru că o doare spatele și i-a spus să ia un ham pe care îl pui la copil și îl ajuți să meargă”, a spus acesta.

Bărbatul a afirmat că deși muzica de la petrecere a fost pe gustul tuturor parcă nu s-a mai dansat la fel de mult ca în anii trecuți, el explicând acest lucru prin faptul că toată lumea a mai îmbătrânit cu un an.

Chiar dacă a fost ultima întâlnire pe care au avut-o la vila de protocol de la Neptun, având în vedere că mandatul președintelui Traian Băsescu se încheie la sfârșitul acestui an, foștii colegi ai acestuia au spus că reuniunile vor continua și că dacă până acum șeful statului era cel care îi invita, de anul viitor el va fi invitatul lor, iar petrecerea va avea loc la un restaurant din Constanța, Băsescu confirmând deja participarea pentru 2015.

Președintele Traian Băsescu s-a întâlnit, sâmbătă seară, la vila de protocol din stațiunea Neptun, cu foștii săi colegi de la Academia Navală ”Mircea cel Bătrân”, pentru a sărbători 38 de ani de la absolvire.

De când este preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foştii săi colegi de la Academia Navală, la vila de protocol de la Neptun, excepţie făcând anul 2012, când șeful statului era suspendat, iar petrecerea a avut loc la restaurantul unui hotel de trei stele din Constanţa.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

Cele mai citite

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate protestează luni pentru o reformă fiscală urgentă

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate cer o reformă fiscală urgentă. BNS anunţă că luni, 13 mai 2024, va organiza un...

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă