13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBăsescu și-a anunțat următorul pas POLITIC. Ar putea fi din nou PREȘEDINTE

Băsescu și-a anunțat următorul pas POLITIC. Ar putea fi din nou PREȘEDINTE

Fostul șef al statului, Traian Băsescu, și-a anunțat următorul său pas în politica românească.

"Întâi să mă înscriu în partid”, a precizat Traian Băsescu, sâmbătă, la şcoala de vară a Organizaţiei de Tineret a PMP.

Fostul șef de stat a făcut această precizare ca răspuns la întrebarea unui participant la cursurile şcolii de vară, care dorea să știe dacă Băsescu va candida la funcția de președinte al PMP.

 "Întâi să mă înscriu în partid. Vreţi să-l schimbăm pe Tomac acum?, a întrebat, râzând, Traian Băsescu. Actualul președinte al PMP este Eugen Tomac.

Potrivit Mediafax, Traian Băsescu anunţase, pe 22 august, la finalul Conferinţei Regionale a PMP de la Alba Iulia, că, cel mai probabil, se va înscrie în PMP din toamnă.

"Aş încheia asigurându-vă că, după ce am fost la Conferinţa Regională de la Timişoara, de la Galaţi, de la Iaşi, de la Piteşti şi aici, la Alba, probabil că, din toamnă, nu voi fi numai partenerul dumneavoastră, ci mă voi înscrie în partidul dumneavoastră", a spus Băsescu la Alba Iulia.

În 18 aprilie, fostul preşedinte Traian Băsescu afirma că nu se va înscrie în PMP, pentru că "actorii tranziţiei, la un moment dat, trebuie să facă pasul înapoi", el adăugând ulterior, răspunzând unei întrebări, că nu se va mai înscrie niciodată în vreun partid.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă