13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialBătrân de 71 de ani, reţinut pentru înșelătorie. Cum proceda bărbatul

Bătrân de 71 de ani, reţinut pentru înșelătorie. Cum proceda bărbatul

Un bătrân de 71 de ani, din oraşul băcăuan Buhuşi, a fost reţinut de poliţişti pentru înşelăciune, după ce s-a dat drept director de bancă sau al Casei de Pensii pentru a înşela mai mulţi oameni, informează Mediafax.

Bărbatul acosta victimele pe străzi din municipiul Bacău şi, sub promisiunea că le rezolvă diverse probleme, le pretindea diverse sume de bani, după care dispărea fără urmă, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău.

Astfel, în cazul unei femei de 61 de ani, din comuna Corbasca, bătrânul a pretins că este directorul Casei Judeţene de Pensii Bacău şi că ar putea-o ajuta să primească pensie de stat. Sub acest motiv, bătrânul ar fi cerut şi primit de la persoana respectivă suma de 250 de lei în vederea întocmirii dosarului de pensionare.

“Într-o altă situaţie, bătrânul de 71 de ani ar fi acostat, pe strada Unirii din municipiul Bacău, un bărbat din comuna Traian. Faţă de acesta a pretins că este director la o unitate bancară şi l-ar putea sprijini să primească ajutorul de înmormântare pentru decesul tatălui său, situaţie în care a primit de la persoana vătămată suma de 190 de lei”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani l-au reţinut pentru 24 de ore pe bătrânul de 71 de ani, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de arestare preventivă pentru înşelăciune.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă