17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialUn nou caz revoltător în Vaslui: O bătrână a fost bătută și...

Un nou caz revoltător în Vaslui: O bătrână a fost bătută și violată de doi bărbați

O bătrână de 66 de ani, din localitatea vasluiană Pădureni, a fost bătută și violată de doi bărbați care au intrat în locuința sa. Femeia a ajuns în spital cu multiple fracturi şi hematoame la față şi la cap, transmite Mediafax.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, femeia a fost bătută şi violată de cei doi bărbați în locuinţa sa din Pădureni, în noaptea de duminică spre luni.

Ulterior, femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Huşi, iar reprezentanţii unităţii medicale au anunţat Poliţia, care a declanşat o anchetă pentru identificarea autorilor violului.

”În baza sesizării făcute de cadrele medicale şi a celor declarate de victimă, se fac cercetări de către poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiei de Poliţie Rurală Huşi. Deocamdată, nu putem oferi prea multe informaţii până când nu se încheie cercetarea la faţa locului”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

După stabilizarea sa la Spitalul Municipal Huşi, femeia a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu fracturi de sinusuri şi multiple hematoame la faţă şi la cap.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă