20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialBercea Mondial nu recunoaște că a cerut eliberarea condiționată. A fost dus...

Bercea Mondial nu recunoaște că a cerut eliberarea condiționată. A fost dus înapoi în penitenciar

UPDATE. Bercea Mondial a declarat, marți, în fața judecătorilor de la Slatina, că nu a cerut eliberarea condiționată. El a fost dus înapoi în penitenciar după ce solicitarea de eliberare condiționată nu s-a mai judecat.

—-

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a solicitat Tribunalului Olt eliberarea condiţionată, revizuirea pe fond a cauzei privind tentativa de omor calificat în care a fost condamnat la 8 ani şi 9 luni închisoare precum şi aplicarea legii mai favorabile, conform Noului Cod de Procedură Penală, informează B1TV.

Sandu Anghel a fost adus, marți dimineață, la Tribunalul Olt.

Acesta a fost condamnat definitiv de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 8 ani și 9 luni închisoare pentru tentativa de omor calificat, după ce în 2011 și-a înjunghiat unul dintre nepoți. 

El a depus o cerere de liberare condiţionată în acest proces, cerere ce va fi judecată astăzi, la Tribunalul Olt.

La această instanţă Sandu Anghel a mai depus o solicitare pentru revizuirea cauzei în care a fost condamnat pentru tentativă de omor calificat. Cererea va fi judecată pe 10 iulie.

În același timp. Anghel le-a mai cerut magistraţilor Tribunalului Olt şi aplicarea legii mai favorabile, după intrarea în vigoare a noului Cod Penal.

 

Știre în curs de actualizare.

Cele mai citite

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

Parașutiștii și echipajul de zbor, în pericol din cauza închirierii avioanelor AN-2 scoase din uz

Un recent accident aviatic petrecut la Aerodromul Spătaru din Buzău a adus la lumină o situație îngrijorătoare în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN)....

Erdogan a grațiat șapte generali închiși pentru puciul din 1997 din Turcia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a graţiat şapte generali aflaţi în detenţie pentru rolul lor în puciul din 1997 împotriva primului guvern islamist din...
Ultima oră
Pe aceeași temă