13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE: Biciclist rănit mortal pe DN1A. Traficul a fost reluat, după aproximativ...

UPDATE: Biciclist rănit mortal pe DN1A. Traficul a fost reluat, după aproximativ două ore

UPDATE 11.00: Traficul rutier a fost reluat, pe ambele sensuri ale drumului.

—————

Un biciclist a murit, luni, după ce a fost lovit mortal de un TIR, pe DN1A. În urma accidentului, traficul pe ruta Cheia – Săcele, la  kilometrul 121+ 300 de metri, se desfășoară cu dificultate, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu, un TIR a trecut peste un biciclist în vârstă de 55 de ani, pe raza localităţii Homoraciu. TIR-ul a trecut peste biciclist cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, iar bărbatul a murit.

„Pe un segment de drum în curbă la stânga, pe sensul de coborâre, un TIR a accidentat mortal un bibiclist. Biciclistul este prins sub TIR”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

 

 

 

Cele mai citite

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...

Iohannis – dă-mi-o mie, NA-TO mie

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis reinventează schema clasică din blaturile fotbalului românesc. În loc de consacrata “dă-mi-o mie, na-ți-o ție”, șeful de la...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...
Ultima oră
Pe aceeași temă