13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBijuterii de tablă, la preț de aur și argint

Bijuterii de tablă, la preț de aur și argint

Un șofer a crezut că face o afacere, achiziționând bijuterii din aur la un preț derizoriu de la un alt conducător auto care l-a implorat să i le cumpere deoarece a avut o problemă și a rămas fără combustibil și fără bani. S-a ales însă cu inele și brățări de tablă, iar când și-a dat seama a fost prea târziu. 

”La data de 25 iunie, poliţiştii din Vâlcea au fost sesizaţi de un bărbat, din judeţul Maramureş, despre faptul că, în timp ce se deplasa cu maşina pe DN 7 – Câineni, judeţul Vâlcea, a fost indus în eroare de către un bărbat.

În fapt, sub pretextul că a rămas fără benzină şi are nevoie de bani pentru achiziţionarea de combustibil, bărbatul ar fi oprit în trafic partea vătămată şi i-ar fi oferit două ghiuluri şi un lanţ, de culoare galbenă, despre care susţinea că sunt din aur, în schimbul a 800 de lei.

După efectuarea tranzacţiei, victima a constatat că bijuteriile nu sunt din metal preţios şi a reclamat fapta la Poliţie.

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul bănuit, de 43 de ani, din localitatea Câineni.

Astfel, a fost recuperat prejudiciul în totalitate, fiind predat părţii vătămate.

În cauză, sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune”, informează poliția într-un comunicat de presă.

Poliţia Română vă recomandă, dacă sunteţi abordaţi de astfel de persoane, să reţineţi semnalmentele acestora, articolele de îmbrăcăminte pe care le poartă, eventual marca şi numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasează.

Nu acceptaţi să cumpăraţi obiecte de la persoane neautorizate, trebuie să fiţi suspicioşi cu privire la oferirea de bunuri la „preţuri avantajoase”. Bunurile pot proveni din furt sau pot fi contrafăcute.

Nu vă lăsaţi convinşi să efectuaţi schimburi valutare de la persoane necunoscute!

Dacă sunteţi abordaţi de astfel de persoane, reţineţi semnalmentele acestora, articolele de îmbrăcăminte pe care le poartă, eventual marca şi numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasează.

Apelaţi, gratuit, serviciul unic de apeluri de urgenţă 112 şi un poliţist se va deplasa imediat la faţa locului.

Aduceţi la cunoştinţa poliţiştilor orice tentativă de înşelăciune!

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă