4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialBoc, întrebat dacă pleacă din PDL: Nu voi lăsa PSD să mă...

Boc, întrebat dacă pleacă din PDL: Nu voi lăsa PSD să mă folosească argument pentru OUG nedemocratică

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc spune că în campania electorală pentru Preşedinţie o susţine pe Elena Udrea şi nu poate fi "în altă parte”, el afirmând, întrebat dacă va pleca din PDL, că nu va lăsa PSD să îl "folosească drept argument pentru ordonanţa neconstituţională”.

Emil Boc a fost prezent, sâmbătă, la Sinaia, unde s-a plimbat, împreună cu candidatul Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, pe la standurile de la Festivalul "Sinaia Forever”, transmite  MEDIAFAX.

Întrebat de jurnalişti de ce nu a fost prezent la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis, în condiţiile în care partidul din care face parte îl susţine pe acesta, Emil Boc a răspuns că o susţine pe Elena Udrea şi nu poate fi "în altă parte”.

"Sunt consecvent cu ceea ce am declarat pentru această campanie prezidenţială, şi anume o susţin pe Elena Udrea în această campanie şi dacă o susţin pe ea nu pot fi în altă parte”, a spus Emil Boc.

El şi-a exprimat convingerea că, dintre toţi candidaţii la Preşedinţie, Elena Udrea "a demonstrat” că poate face din crearea de locuri de muncă şi din investiţii "adevărata politică a statului român”.

"Din punctul meu de vedere, poziţia pe care am exprimat-o este foarte fermă şi clară: consider că dintre toţi candidaţii pe care-i avem astăzi cel care a demonstrat că poate face din locuri de muncă şi investiţii adevărata politică a statului român – de care depinde de fapt viitorul României – este Elena Udrea. A demonstrat şi prin ceea ce a făcut în Guvern şi prin locurile de muncă pe care le-a creat. În primul rând, candidaţii la prezidenţiale trebuie să aibă răspuns la întrebarea ce facem cu locurile de muncă şi cu investiţiile. După aceea, de împărţit şi de dat ajutoare, oricine poate face. Locuri de muncă şi investiţii puţini pot crea însă” a afirmat Emil Boc.

La întrebarea jurnaliştilor dacă îşi menţine statutul de membru al Partidului Democrat Liberal sau dacă va pleca din partid în baza OUG 55, Emil Boc a răspuns că nu se va lăsa "folosit drept argument” de PSD.

"Am spus că nu voi lăsa PSD să mă folosească drept argument pentru a justifica ordonanţa nedemocratică pe care au dat-o”, a susţinut Boc.

În privinţa unei eventuale excluderi din PDL, fostul preşedinte al acestei formaţiuni politice a spus că acest lucru este "treaba” colegilor săi din partidul pe care l-a condus.

"Vorba poetului: «de-o fi una, de-o fi alta (…), bucuroşi le-om duce toate». Nu mă întrebaţi, e treaba lor” a răspuns Emil Boc, întrebat dacă se aşteaptă să fie exclus din PDL.

Totodată, întrebat dacă se va înscrie în Partidul Mişcarea Populară în situaţia în care ar fi exclus din PDL, Boc a evitat să dea un răspuns tranşant: "Viaţa merge înainte şi drumurile noastre evident că nu se opresc aici”.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă