12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialEleva din Brăila, care a căzut de la fereastra liceului în care...

Eleva din Brăila, care a căzut de la fereastra liceului în care învăța, a încercat să se sinucidă

O elevă de la Colegiul Național Gheorghe Munteanu Murgoci din Brăila a căzut, luni dimineața, de la etajul trei al clădirii, informează site-ul Obiectivbr.ro.

Asistentul medical șef al Colegiului Murgoci din Brăila a declarat că eleva care s-a aruncat de la etajul trei, luni dimineața, a încercat să se sinucidă, informează Agerpres.

„Eu am ajuns lângă copil imediat după ce a am fost anunţată. Era conştientă, căzută pe partea dreaptă, cu sânge la nas, piramida nazală tumefiată şi acuza dureri de spate. Am întrebat-o cum o cheamă, ce clasă este, ca să văd dacă este ancorată în realitate. Apoi am întrebat-o: cum ai căzut? Ea mi-a răspuns: am vrut să mă omor. De ce, am întrebat-o. Pentru că asta nu este viaţă, mi-a răspuns. Am stat şi i-am supravegheat funcţiile vitale până a venit Salvarea. Am învelit-o, nu am mişcat-o, ca să nu îi agravez leziunile interne, pentru că nu ştiam ce are. După ce va ieşi din spital, am vorbit şi cu mama şi i-am recomandat să-i facă un control la psihiatrie, la psiholog. Persoanele care fac tentative de suicid atât de mari repetă astfel de gesturi. Ferească Dumnezeu, ca a doua oară, să nu îl facă definitiv”, a spus Gina Sandu. 

Tânăra din clasa a IX-a este conștientă și nu a suferit leziuni care să îi pună viața în pericol, potrivit sursei citate. A suferit mai multe traumatisme cranio faciale și o ruptură de piramidă nazală. Un diagnostic precis va fi pus însă la finalizarea investigațiilor de specialitate, în special a examenului tomograf.Informația a fost confirmată și de medicul SAJ care i-a acordat primele îngrijiri. 

Conducerea liceului a declarat că ea nu a venit la prima oră și a întârziat, probabil, la a doua oră, astfel că nu a mai intrat în clasă. Ea a rămas să aștepte într-o sală liberă de la etajul trei, alături de altă colegă.

Fata s-a așezat pe pervaz, dești colega i-a atras atenția că ar putea să cadă. La un moment dat, aproape de sfârșitul orei, colega a ieșit din clasă și după câteva secunde fata a căzut. 

 

 

 

 

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă